Menu
 • Contact

  Bekijk onze contactgegevens en bezoek adres

  Route en adres

 • Spoedgevallen

  Heeft u een spoedgeval? Neem contact op via het spoednummer:

  020 6224462

 • Nieuwe cliënt

  Meldt u direct aan als nieuwe client via ons online inschrijfformulier

  Inschrijven

Kosten kunstgebit

Kosten van kunstgebit lager dan u denkt bij Tandheelkundige Kliniek Atlas

Wilt u een kunstgebit laten vervaardigen? Tandheelkundige Kliniek Atlas beschikt over een eigen laboratorium. Hier kunt u uw kunstgebit tegen lage kosten laten vervaardigen. Bij Tandheelkundige Kliniek Atlas werken technicus en tandarts onder een dak. U kunt rekenen op een goed en passend kunstgebit tegen meevallende kosten.

Tandheelkundige vergoeding

Tandheelkundige behandeling vindt plaats op basis van standaard UPT tarieven. Volgens de basisverzekering betaalt u slechts 25% van de kosten voor een kunstgebit. Wij streven ernaar dat de overige 75% door de zorgverzekeraar wordt gedekt. Door de nauwe samenwerking tussen technicus en tandarts heeft u gegarandeerd een goed passend kunstgebit tegen lage kosten, geheel naar uw wens. Wij houden rekening met de kleur en stand van de tanden.

Ervaren specialisten

Tandheelkundige Tandheelkundige Kliniek Atlas heeft meer dan 50 jaar ervaring in de tandheelkunde. Met een eigen laboratorium zijn wij in staat snel een passende en kwalitatief hoogstaande oplossing voor u te realiseren. Wij houden vooral rekening met uw persoonlijke situatie en wensen.

Tandheelkundige kliniek Atlas houdt de kosten voor een kunstgebit laag!