Orthodontie

U kunt bij ons terecht voor Orthodontie

Invisalign is een onzichtbare beugel die orthodontisten en tandartsen gebruiken als hulpmiddel om je tanden en kiezen te verplaatsen naar de beste plek in de kaak zodat je weer optimaal van je gebit gebruik kunt maken. Voordelen van Invisalign zijn onder andere dat de bitjes uitneembaar en comfortabel zijn. De behandeling is in tegenstelling tot “ouderwetse” orthodontie pijnloos en snel. Je hebt geen problemen met het eten en doordat de beugel transparant is ondervindt je geen hinder in het dagelijks leven. Dit maakt je leven een stuk makkelijker. Met deze “beugel voor volwassenen” werk jij in een korte periode aan rechte tanden zonder dat iemand het ziet!

Invisalign in het kort

Invisalign is het merk van de onzichtbare/ doorzichtige beugel, die gemaakt is van dunnen plastic hoesjes die je over je tanden en kiezen schuift. Elke week doe je een nieuwe setje hoesjes in zodat je tanden verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak. Met deze beugel zijn er al meer dan 3 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd en word sinds 1998 door tandartsen en orthodontisten gebruikt als orthodontisch hulpmiddel.

De behandeling

De behandeling verloopt in 3 simpele stappen:

  • Stap 1 Een Intake om een behandelplan op te stellen.
  • Stap 2 Afdrukken en foto’s worden genomen van je tanden waarna er en 3D simulatie van de behandeling wordt gemaakt, dit is uniek en niet mogelijk als je een slotjesbeugel neemt.
  • Stap 3 De daadwerkelijke plaatsing van de “onzichtbare beugel”. Vervolgens kom je om de 2 á 3 maanden voor een controle en als je klaar bent met de laatste set hoesjes kom je voor de eindcontrole. Meer informatie? De behandeling vindt plaats op onze andere locatie aan de Herengracht 318 te Amsterdam. Voor meer informatie over onze andere locatie verwijzen wij u graag door naar de website van Tandartsen aan de Herengracht. Voor het maken van een intake afspraak kunt u vragen om een afspraak in te plannen bij onze tandarts Iris Wernert.

Meer informatie?

De behandeling vindt plaats op onze andere locatie aan de Herengracht 318 te Amsterdam. Voor meer informatie over onze andere locatie verwijzen wij u graag door naar de website van Tandartsen aan de Herengracht. Voor het maken van een intake afspraak kunt u vragen om een afspraak in te plannen bij onze tandarts Iris Wernert.

Contactgegevens

Openingstijden

Orthodontie

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

nl_NLDutch