Tandartscontroles

U kunt bij ons terecht voor Tandartscontroles

De tandartscontrole wordt door onze tandartsen periodiek uitgevoerd. U bepaalt zelf hoe vaak u voor controle bij ons in de praktijk komt. We adviseren om minimaal twee keer per jaar voor de tandartscontrole langs te komen. Het is namelijk beter om te voorkomen dan genezen.

Hoe gaat de tandartscontrole in zijn werk?

De tandartscontrole bij onze praktijk is een periodieke controleafspraak. U komt bij ons langs, neemt plaats in de comfortabele ligstoel en de tandarts bekijkt uw gebit. Hij vraagt naar uw gezondheid en of u klachten heeft en speurt met hulpmiddelen uw gebit af op zoek naar eventuele problemen. Ook kijkt de tandarts in uw dossier om te zien of oude vullingen wellicht aan vervanging toe zijn en of het nodig is om uit voorzorg controle foto’s van uw gebit te maken.

Met de periodieke tandartscontrole wordt uw gebit tijdig gecontroleerd, om snel te handelen als er gaatjes of andere gebreken zijn. Zo wordt voorkomen dat eventuele gaatjes voor ontstekingen kunnen zorgen en de tand of kies onnodig beschadigt. Indien er beperkt tandplak aanwezig is wordt de controle afgesloten met het reinigen van uw gebit. Is er een overmaat aan tandplak en tandsteen aanwezig dan zal de tandarts u verwijzen naar de preventie assistente of mondhygiëniste binnen de praktijk. Samen zorgen we ervoor dat uw gebit weer glanst en u weer straalt!

Contactgegevens

Openingstijden

Tandartscontroles

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

nl_NL