Wij staan voor u klaar

Over ons

Persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

De praktijk

Tandheelkundige Kliniek Atlas is gevestigd in het centrum van Amsterdam nabij het Centraal Station. Als tandheelkundige kliniek en verwijspraktijk bieden wij een compleet pakket specialismen. Een ervaren team behandelaars en een modern uitgeruste praktijk staan garant voor optimale tandheelkundige zorg. 

Voorlichting 

Tandheelkundige Kliniek Atlas hecht veel waarde aan duidelijke voorlichting omtrent de oorzaak van de klacht, de preventieve maatregelen en de behandeling van het probleem. Vanaf het intake-gesprek staat het wel en wee van de patiënt centraal. Wij houden rekening met patiënten die last hebben van angst en we zorgen ervoor dat het verblijf in onze praktijk zo prettig mogelijk verloopt. Onze behandelaars maken daarbij gebruik van innovatieve behandeltechnieken en materialen voor een optimale behandeling. Een doordacht behandelingsplan is het draaiboek voor een effectieve en efficiënte behandeling. Optimale controle, instructies en nazorg verlagen de kans op herhaling van de klachten.

Door de aanwezigheid van een tandtechnisch laboratorium bestaat er een bijzonder nauwe band tussen techniek en tandarts. Het vervaardigen van protheses is van oudsher een van de specialismen van onze kliniek. De mogelijkheden hierbij zijn zeer divers. Gedeeltelijke prothese (plaatjes), boven, onder- of volledige prothese, frame’s, stegprothese, overkappingprothese, druk-knopprothese en prothese opimplantaten: wij verzorgen het gehele traject van vervaardiging. Daarbij wordt vooral rekening gehouden met uw eigen wensen, kleur en stand van de tanden. Desgewenst kunnen vorm en stand van uw “eigen” tanden of van een foto in de prothese worden overgenomen. 

Tandheelkundige Kliniek Atlas is bereikbaar voor minder valide. Houdt u wel rekening met de entreetreden. Graag helpen wij u mocht u dat willen.

Het team van Tandheelkundige Kliniek Atlas bestaat uit enthousiaste mensen, met uitgebreide specialiteiten.  Hierdoor is het bijna altijd mogelijk voor al uw dentale behandelingen binnen onze praktijk te blijven. 

Tandheelkundige Kliniek Amsterdam

Praktijkgegevens

AGB code praktijk: 63729
KvK nummer praktijk: 02070649

Contactgegevens

Openingstijden

nl_NL